" F l o w e r "

dalpo

Assalamualaikum


" What makes you different, makes you beautiful "

No harsh words please?





Januari (:}
Wednesday, January 22, 2014 | 9:37 PM | 0Comment




Assalamualaikum and fuhhhhh akhir sekali dpt jugak bukak online. Thanks a lot to Mr Aziman ececeyyyy -,- . Btw this year, sekolah bnyak prubahan katanya 'Make A Difference' hurghhh. Skrang, smbhyang subuh, kena brjemaah and slalu je ade checking except klau dah lewat. Sistem dimerit pun smakin bebas brleluasa okayyy. Bising dalam masjid, lewat lepas pkul 7, bising time roll call and others. Act rahman dah tukar duk blok baru this year and I felt so happy sbb bebas nak mandi pkul brapa, nak iron pkul brapa, bt jela sesuka hati, eh ehhhh, tp ade time la jugeeee. Ahli dorm dah brtambah sbb campur dgn dorm C3-7. Hehe mulamula tu pelik sikit tp skrang kitorang bhagia habis. Tpi agak sedih sbb brjauhan dgn qilla, syareena, aina, aini haihhhh. Klau ade pape pun, mlwat dorm qilla jela malam jumaat tu pun bru je bberapa kali. Now, let's talk about class hehe ni happy sikit nk bgtau. Tahun ni klas agak comel sbb kitorang byk brkerjasama fuhhh bahagiaaaaaaaaaa. For sure la T-rex org yg palin bnyak brjasa ececeyyyy. Sep boys this year mmg awesome and mmg rajin ah wehh. Smpaikan kenkadang ak rasa, ' aihhhhh aku tk bt kijo punggggg ' . Kitorang punya smangat ni sbb tahun ni, ganjaran untuk kelas paling comel+bersih dan sbagainya, dpt pegi makan kt restoran luar and hadiah utama, dpt pegi Limkokwing University. Haihhh srsly bnyak kelas yg cantikcantik. Hmmm redha jela nnti tuh. 



Pembelajaran thun ni agak okay except for Science. I don't know why, but I can't focusing on Science lesson and I felt so bad. I mean, rmai org boleh faham but kenapa ak takleh?!!!!!! Okay lupakan sains, nnti kita try sesama okayyy. InsyaAllah. Let it be. Okay maths, last year kan double triple worst but this year, alhamdulillah everything just fine. Haritu ade exam untuk bab 1 and alhamdulillah boleh jawab. Waitwait, nk bgitau yg form1 dah masuk and some of them are so weird. Hehe I mean, ' gapo dio sep dio ni? ' tp srsly mmg pelik kot. Biarlah, baru msuk kot, aku pun cemtu dulu kot, tp aku senyum je dkat adikadik, eceyyyy adikadik kononnyaaa. Bak kata quotes nih,


Kemarin kena bt drama time english sbb lewat. Heeeee kesian ak, fathin, trex, am, deri, keme and grul tp srsly rmai puji drama kami best. Best? Haha entah rase mcm simple je kot. Harini alhamdulillah okay lah, ade fast test maths. Hmm, I'm tired. So byebye, assalamualaikum. These are some photos for this month ;