" F l o w e r "

dalpo

Assalamualaikum


" What makes you different, makes you beautiful "

No harsh words please?





Bad news.}
Sunday, April 13, 2014 | 7:01 AM | 0Comment


Assalamualaikum hmm dah lame kan tak update blog nihh, dah agak berhabuk hehe. Act I don't know what to do, semua dh pulang ke asrama dan ak msih di rumah hihii. Hmm haritu baru je habis exam and dah dpat mrkah. Allah, hmm markah tersangatlah terok. paling terok pernah diperoleh spanjang duk kt situ. Tapi ak ttap bersyukur dgn ape yg ak dapat, yelahh, mngkin tu salah ak, adelatuu ksilapan ak hmm terlalu lalai dgn kehidupan dunia. Allahu. Ranking pun terok. Hmm takmau kasitau brapa lahh klau yg tau tu hmm tngok laa, how bad I am. I'm not so good like others. Frusted sensangat bila subjek yg kita target A tu, dpt B. Hnya Allah yg tau prasaan tu cemana and takleh nk gmbarkan lngsung. Yelaa, kt skolah, kdg2 time study, duk asyik fikir hal benda lain I mean halhal duniawi mungkin yelaaa hmm. Mngkin tu mngajar ak untuk bangun and tkkan la terus nak berputus asa kan. Yelaa, life must go on. 
Haritu start hari jumaat smpai la hari isnin pagi, takde air. Allah, mmg agak susah lah nk mandi kan, kena bngun pkul 4 semata2 nak mandi hmm. And then start hari Ahad, blackout pulokk. Pastu ade la sep boys bt 'rusuhan'. ' demonstrasi' and so on. Time kelas tutorial tuh, tc marah kitorang sbb bt cemtu pdhal bukan kitorang pun yg bt hmm. Balik dorm tu, serius berpeluh. Malam tu pulak, kena pegi stay dkat masjid for a while, bhagian smbhyang pmpuan kt atas pun tkde elektrik jugeee. Fuhh smbhyang maghrib dan isyak, berpeluh peluh tp takpe dugaan je tuu. Lepas tu, straight tido dlm masjid smpaila pukul 10.30 and then ak dgn aina safia pun pegi dining for our supper haha dahla kami sep girls yg terakhir pegi makan hmm watlex jee. Masuk dorm, pasang kipas yg beli dkat daiso tuu, hehe brguna jugak yepp kipas tuu. Ak pun tido dgn lenannya, trsedar pkul 1 lebih, dah ade elektrik wuuu alhamdulillah, smbung tdo smpai 5.15 pegi mandi. Tujeee kot untuk kali nih,


Act, taktau nk brcakap soal ape nihh hmm hmm.  So bg gmbar jela yg sy ambik from dandelion yeppp?





 





InsyaAllah nanti ada masa, sy update lg, sekian, salam rindu (: