" F l o w e r "

dalpo

Assalamualaikum


" What makes you different, makes you beautiful "

No harsh words please?





new life at new school}
Tuesday, March 3, 2015 | 8:33 PM | 0Comment

Assalamualaikum,


Lamanyaaaaaa tk update kan kan, i bet u guys must be missing me isnt it hahaha no no, im just joking act fr 2015, im in a new school, SMK TG LELA SEGARA, my first day will always be my bad, weird day. Erghhh boleh byg tk smua org tgk kita mcm nk telan je kot, weh please im still a humaN doh. okayy la jugak sbb piqah ade situ kan, still boleh brckap dgn dia, ruparupanya rmai yg kenal ak kot, they be like " laaa farah suhada ke " ak sndiri pun pelik, sapa dorang, ak xkenal pun tp tau nama ak, tgk2 knal masa drjah 6 dulu, time bola jaring, bola baling, kem kt hotel mid town, and so on.



First day tu, asyik tringat dkt farisians, i dnt know why, its too hard to forget them, korang bleh bygkan, f4 kt skolah baru ak ni hmpir mncecah 400 kot, tak ke awkward ak. tp ak xheran pun, target ak untk tahun 2015, 2016 ni nk study jaa. Forget all those nonsense things. Lgpun ak kena stay kelas Cekal smpai f5 sbb ak ambik sbjek Reka Cipta kah kah kah, guess what, ak drop bio -,- . 
Alaaaa i kenod laa bab2 sains ni, ak malas nk hafal kot. hahahaha buat lek sudohh. Classmates were too awesome, but not all, there are still some weird ppl and i still cnt get their purposes hahaha whatsoever man. 



U know what, Im too lazy to write now, till we meet again, 


xoxo,


Dalpo.